Sex med uvenner

Å ha sex med en uvenn er jo noe…eh…alternativt, kanskje? Vel, been there, done that, got the t-shirt. Sex med en eks er det mange som finner veldig greit. Man kjenner jo hverandre så godt, sexen blir liksom så trygg. Du veit hvilke knapper du skal trykke på, du får tilbake det du forventer. Velkjent og, som sagt, trygt.

Men sex med en uvenn? Se, det blir litt annerledes. Man kan rett og slett gi faen. Være superegoistisk. Bare ta og ta, kreve og kreve. Du trenger ikke ta hensyn, for alt du veit skjer det neppe igjen. Så, hvem trenger å imponere da?

For hvem har ikke kjent på den nervepirrende følelsen du får når du har sex for første gang med en du bryr deg om, du er forelsket, og alt du egentlig kan tenke på er; er jeg bra nok? Liker han/hun at jeg gjør slik eller sånn? Liker han/hun kroppen min? Førstegangssexen med en du er betatt av blir ofte en litt fomlete affære, man «prøver» seg fram. Og i fortsettelsen vil man jo også gjerne være en bra elsker, så det ligger ofte et element av prestasjonsangst der i et nytt forhold en stund.

Etterhvert som man blir kjent med hverandres kropper slapper man mer av. Men man er fremdeles opptatt av at den andre skal ha det bra. Og det er fint. Slik skal det være.

Men…av og til….er det bare så deilig å kjøre full egopakke. Og, som uvenner kan man virkelig gjøre det. Du har kanskje hatt make-up sex? Vært skikkelig på krangler’n, og dere stirrer på hverandre som olme okser, før dere hiver dere over hverandre. Føles godt, ikke sant? Men, du må liksom ta litt hensyn allikevel. Det er ikke helt det samme som sex med en du ikke kan fordra.

Men, hvem pokker tenner på en man ikke tåler trynet på? Det er ikke umulig, trust me. Man kan godt mislike noen for den personen han/hun er, men likefullt tenne på dem. Mange mennesker er litt rare sånn, jeg tror neppe det bare er meg. Det er noe med total uforpliktelse, adrenalinrushet ved å være helt hensynsløs, uansett hvor ego du er får det ingen konsekvenser. Du liker dem jo ikke allikevel. Ser du dem aldri igjen er det helt greit.

Raring, tenker du kanskje….men du – don’t knock it ’till you’ve tried it.

Reklamer
Posted in Sex

6 thoughts on “Sex med uvenner

  1. Akkurat da jeg reiste meg for å gå, så tikker det inn en post her, gitt. For en brilliant idé! Hvorfra fikk du den?
    Godt skrevet også. Mucho impressed!

  2. Hvem har IKKE hatt make-up-sex?

    Sex er veldig forskjellig, det er stor forskjell på «one night stands», sex mot betaling, sex som betaling, venne-sex, bli-kjereste-sex, rutine-sex, la-oss-prøve-noe-nytt-sex osv. Jeg har prøvd flere forskjellige, og kan konkludere med at sex er best med kona! (Nei, jeg har aldri hvert utro)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s