radiohode er borte

Bloggby har mistet en god blogg. Og det er faen så synd. Jeg kommer virkelig til å savne den bloggen. Jeg kommer til å savne klokskapen, elegansen, de flotte fortellingene, engasjementet, og ikke minst evnen til å få meg til å smile.

Når det er sagt, og jeg vet det jeg vet, så forstår jeg deg godt, radiohode. Jeg håper nattesøvnen din kommer tilbake nå.

Dette er en Lykkeplante, den kan du plante ved trappa til det lille huset i skogen, så får du masse sommerlykke. Og så har du noe fint å se på når du nyter kaffen på trappa på morgenen.

Reklamer

38 thoughts on “radiohode er borte

 1. radiohode startet sin blogg bare noen uker før meg, og var en av de første bloggene jeg linket til (og som linket til meg). Jeg har fulgt radiohode siden, og har lest hver eneste post han har skrevet. Det er ingen tvil om at dette er en blogg mange vil savne.

 2. Takk for fine ord, folkens. Når jeg blir utsatt for regelrett utpressing fra folk som har gjort det til en vane å lyve, så skjønner jeg at redelighet og fornuft ikke verdsettes av alle. Jeg tør rett og slett ikke gjøre noe som får dem til å sette igang, for hva som enn måtte ha kommet ut av det, så ville det være viktigere å få utløp for hevntrang enn å snakke sant.

 3. Nå er ikke jeg noen kjempeivrig leser av radiohode, men jeg vet at jo lengre man oppholder seg i et nettsamfunn, jo mere engasjerer man seg og i de fleste tilfeller vil det også oppstå ‘klikker’ i websamfunn, på samme måte som i offline samfunn.

  Synd å se at du trekker deg grunnet en slik ‘klikk’ radiohode.
  Får håpe du kanskje revurderer, og starter å blogge igjen etter en rekonvelansperiode. En er plutselig ikke bortskjemt med så altfor mange kvalitetsbloggere lenger i bloggeby, så selv om jeg ikke leste mye i bloggen din var du faktisk en av de få jeg i det hele tatt giddet å lese i.

 4. Det er egentlig synd at det skal gå så langt at en blogger mister nattesøvnen på grunn av andre bloggere.
  Hyklere klarer vi oss uten, men vi kunne trengt et radiohode her i bloggeby…
  trist er det…

 5. Takk for kommentarer alle sammen, godt å se støtten til radiohode. For den fortjener han.

  Behandlingen han har fått er forkastelig – man truer ikke folk til taushet. Da er man i tilfelle febrilt rusa på sin egen lille makttrip.

  Og så snakker de om meg her inne. Dobbeltmoralen er kvalmende.

  radiohode:

  Klemmer litt på deg, og rister på hue.

  doom:

  Jeg tør påstå det var en utløsende faktor her, ja.

 6. Hei Mytteristen!
  Jeg har tidligere holdt meg unna bloggen din da jeg ikke har likt postene dine vedr. andre bloggere – de såkalte «hat»-postene (skal vi være enige om at jeg kan kalle dem det?). Jeg har derfor ikke kommentert her. Mest fordi jeg ikke synes noe om vinklingen. Om jeg har vært enig / uenig, vil jeg holde for meg selv.
  I denne saken, derimot, der jeg har informasjon nok til å danne meg en mening, der har jeg ikke vanskelig med å velge side. Vi som ytrer oss her, liker bloggen radiohode, og bloggeren radiohode. Det er på denne bakgrunn de fleste kan ytre seg. De som har truet til taushet, ser jeg også på som bloggere. Jeg liker ikke den måten de som bloggere har gått fram. Personene bak disse bloggene vet jeg intet om. Som bloggere framstår de derimot som noe selvhøytidelige. Det synes jeg er trist.

 7. Vibeke:

  Heisann!

  Jeg tar gjerne kritikk på den formen jeg av og til bruker, men jeg har lyst til å si at for meg dreier det seg absolutt ikke om hat. Det dreier seg om forakt for en blogger jeg har null respekt for, og det er som tidligere nevnt ulike årsaker til det. Du kan selvfølgelig kalle det hva du vil, så kan vi være uenige.

  Når det er sagt, det som skjedde med radiohode er ille. Først og fremst fordi han er, som du sier, truet til taushet. Det harmonerer dårlig med den Kardemommebystilen som etterlyses i Bloggby, nettopp av en av de tre aktørene.

  Mange vil si at jeg burde holde kjeft, dem om det, men jeg dolker ikke folk i ryggen i det skjulte for å beholde et bra image. Jeg går ihvertfall åpent ut, og man ser meg komme lang vei. Jeg sletter ikke kritikk, jeg konspirerer ikke på bakrommet, og jeg er absolutt ikke selvhøytidelig. Ikke er jeg rusa på mitt eget bloggego, heller.

  Jeg er så lei meg for at radiohodes blogg er borte, mest fordi en meget dyktig blogger blir straffet så til de grader, pga dette trekløverets pompøse selvbilder. Men også av egoistiske grunner, for jeg har mistet noe som ga meg mye glede.

  Det er trist.

 8. Jeg tar det til etterretning. Ikke hat, men forakt. Den er helt grei, og jeg skal ikke brodere mer over det temaet, da jeg i lengden synes brodering er svært kjedelig. Og jeg er enig med deg: det er også egoistiske grunner som gjør at jeg er lei meg – radiohodebloggen har vært en glede i hverdagen. Jeg ser noen ymte om comeback. Jeg tror han skal få bestemme det helt selv. Også er jo ikke bloggeren borte da. Han er høyst levende og oppegående 🙂

 9. Tor A:

  Veldig, veldig synd 😦

  Vibeke:

  radiohode er nok både alive and kicking – han er en tøffing.

  En tanke: Hvorfor er det så få som kommenterer dette, tro? Det er vel stort sett de samme på alle bloggpostene om temaet. radiohode er representert på et ikke så rent lite antall bloggruller – og har mange begeistrede lesere. Lurer på hvor resten av dem er nå.

 10. Vibeke:

  Tenk å være redd for å si meningen sin. I en bloggby.

  Så feigt.

  Lurer på hva de er redde for? Hevn?

  Så tragisk.

 11. Kanskje folk er redde for å ikke holde kjeft? Jeg skjønner ikke helt dette, jeg. Er ikke blogger ett verktøy for kommunikasjon og meningsutveksling?

 12. Sikkert mange som meg som ikke orket mer, og nå er jo radiohode borte også- ikke none vits å kommentere da. Jeg håpet og trodde at «saken» skulle blåse over, at de involverte skulle bli i stand til å ignorere hverandre. Det gjorde de ikke. At det var radiohode som ga seg, var det verst tenkelig utfallet for meg, de andre interesserer meg ikke.

 13. Petter:

  Det skulle vel være det. Men jeg tror det finnes en manual med regler, formaninger, lover og påbud et eller annet sted. Åpenbart med en helvetes masse unntak for de innvidde.

  Ringo:

  Jeg er opptatt av at radiohode skal få en beskjed fra flest mulig, at det ikke er greit at han har blitt utsatt for utpressing. Det er uverdig, og han fortjener det ikke.

 14. Hvis radiohode leser her inne: så trist at du slutter. Jeg vet hvor viktig blogging har vært for deg, og hvor viktig du har vært for andre.

  Som sånne sinte innringere på Holmgang ville sagt (med hevet og sint stemme): «det er ikke rart det er krig i verden».

  Skammelig at bloggverden ikke er lettere å leve i. Press og frykt hører ikke hjemme her.

 15. Siden det etterlyses flere av Radiohodes lesere får jeg melde meg. Ikke for å nevne noen andre med navn eller slikt, men fordi jeg undrer på hva som er sagt og gjort. De sier det du ser er det du får, men det er tydeligvis ikke slik her. Har gjort runden og skjønner itt’no.
  Synd han ga seg. Jeg lar linken hans ligge i bloggrullen i tilfelle han kommer tilbake.

 16. Jepp, radiohode fortjener i høyeste grad oppmerksomheten. Jeg bare tippet på årsaken til at det var kommet få reaksjoner. Støtter din «kampanje» for å få tilhengerne på banen.

 17. Jeg skulle ønske en egen blogg for bloggkutyme som tar utgangspunkt i Radiohodes tidligere arbeider, og som administreres av Flopsy (fordi hun er veldig god til å holde tråder…). Ikke for å utforme bastante regler, men for å meisle ut retningslinjer og tips og råd. Og som kan starte med denne leie situasjonen, gi oversikt og sitater…

  Savner rotehodet med radiotoppen

 18. Takk for innspillene alle sammen, jeg tror nok at radiohode får det med seg. Jeg nekter å la dette ligge, fordi det viktigste nå er at VI forteller radiohode at han ikke fortjener en sånn behandling.

  Man må tåle en del i bloggbyen, og ikke ta ting for alvorlig. Ikke være så hårsår. Prøve å presse fram et minstemål av humor i skrotten er en god start.

  Imidlertid bør grensa gå ved trusler og utpressing, kanskje? Det er ikke greit, er det?

 19. Har gjort litt research ja……. Jøss, er vel min kommentar til det hele. Jeg får heller ikke lov av meg selv å si mer heller. Skyldes et løfte om å aldri kommentere meta.

 20. Trist er det alltid når en blogger melder sin avskjed. Men jeg syns det er litt ekkelt når man oppdager at en tidligere så aktiv blogger plutselig blir borte. Helt uten å si hvorfor, uten å si adjø eller slette sin blogg.

 21. Joakim:

  Hmm…det høres jo en smule vemmelig ut, ja… Ikke noen respons på mail, heller?

  Kan hende det går ann å etterlyse på egen blogg? Om han/hun har en blogrull kan du jo etterlyse bloggeren hos dem?

  Skjønner at du synes det er ekkelt, man tenker seg vel diverse alternativer til årsak da..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s