Jeg blir så flau….

……når mennesker viser fram sin idioti og sine fordommer, fullstendig uten blygsel. Mine damer og herrer, jeg gir dere ordføreren i hjembyen min,  Tønsberg – medienissen Per Arne Olsen (FrP) :

http://tb.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090710/NYHETER/263254874/1011/NYHETER&nocache=1

Faen, så pinlig.

Reklamer

4 thoughts on “Jeg blir så flau….

 1. Åh herregud 😀 Ha ha 😀 Jeg ser forresten at HAN nylig har stått opp – søvnig i trynet og med noe som ser ut som en hvit helsetrøye under en grå dressjakke. Jaja. Morsomt forresten hvordan det meste av FrPs politikk kræsjer fullstendig med hva slags mennesker majoriteten av velgerne deres er. Velgerne biter seg fast i èn bestemt ting, gjerne billig sprit, nei til alt som ikke er norsk eller høyere fartsgrenser, og overser glatt alt det andre rare; privatisering av helsetjenester, mer disiplin i skolen, strengere krav til mottakere av sosialstøtte etc.

 2. Antidamen:

  Olsen ser jo direkte uflidd ut på bildet, ja 😀

  Sånn ellers skjønner jeg ikke hvordan FrP får velgere etter sånne stunts, hva slags mennesker synes sånt er greit?? Og hvordan vet denne medienissen når sosialklienter står opp? Snakk om å vrenge fram fordommene sine.

  Dette forslaget har absolutt ingen praktisk betydning, og gjør ingen forskjell i en kanskje håpløs hverdag – det er bare enda en måte å ydmyke mennesker på.

  Dette er bare pinlig, han burde skamme seg.

 3. Morten:

  Hele greia er pinlig – det er både trist og interessant å se kommentarfeltet på saken i lokalavisen. Gud så lett det er å manipulere de smålige, misfornøyde syterne blant oss. :/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s