Lier mentalsykehus

lier1 005

lier1 063 [1024x768]

lier1xx [1024x768]

Reklamer

14 thoughts on “Lier mentalsykehus

 1. Og det skjønner jeg godt, her står motivene i kø. Dessverre var det knapt dagslys da jeg kom meg inn, så det ble lite resultater. Men det står sikkert der en stund til..

 2. *grøss* Kjenner det går kaldt nedover ryggen min når jeg ser på bildene!! Hører nesten skrikene på de som en gang har holdt til der… Synes bildene var helt fantastiske, jeg!!! 😀

 3. Takk for kommentarer og ros! Ja, det ligger mye i luften der, må tilbake dit kjenner jeg. Prøver å finne faktastoff på nett, og det lille jeg har funnet hittil, er deprimerende lesning. Her har det foregått mye jævlig.

 4. Nabon:

  Jeg har kikka på bildene dine, de er kjempefine! 😀
  Er veldig imponert over dere alle i jentegjengen som var der, flotte bilder fra en obskur plass. Man blir liksom litt hekta på alle motivene, jeg må en tur til kjenner jeg 😉

 5. de som bodde der fikk først glovarmt vann og så iskaldt vann også fikk de strømm når de bada *stakkars sier jeg bare*

 6. Når vil du si er den beste tiden på døgnet å dra dit? Dagen, åpenbart – pga lys – men jeg tenker vakthold. Er det noe av denslags? Eller er det bare et «høl i gjerdet på Lier» man lett kan ta seg inn gjennom?

 7. OJ: Jeg har vært der tidlig kveld 3 ganger, må ha litt lys til foto, greit midt i uka, da er det slakkere enn i helgene. Du smetter lett gjennom gjerdene ved alle 3 bygningene, anleggsgjerder som kan løftes. Lykke til!

 8. På bilde nr 3 så ser det ut som om det er et ansikt som titter frem på det andre vinduet fra venstre. altså de vinduene som er helt opperst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s